
A Görcsönyi Önkormányzat fenntartásában működő gyümölcsfeldolgozó üzem a saját, organikus gyümölcsöséből származó szezonális, valamint vitt alapanyagból dolgozik. Üzletünk alma-homoktövis illetve alma-homoktövis-cékla vegyes leveleket készíttet, amelyek rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek vásárlóink körében. Lehetőség van a vásárlás előtti kóstolásra is.
További Termelők
A Kiskunsági Nemzeti Park területén vegyszermentes legelőkön és kaszálókon gyűjthetik be a folyamatosan változó virágkínálatból az aranyló nektárt a méhek. Ez a terület a Szomor gazdaság szürkemarha legelőjén található, ahol a méhek röpkörzetén belül minimális a nagyüzemi növénytermesztés. Színes a termékpaletta, amelyen akácméz, repce méz, napraforgó méz, és vegyes…
Mutass többetA pécsváradi Tojzán Méhészet híres díjnyertes mézeiről. Mézkülönlegességeit üzletünkben is megtalálják. A választék – az idényjelleg és a gyors forgási sebesség miatt is- folyamatosan változik, az alábbi terméklista csak tájékoztató jellegű. akácméz 1000g akácméz 250g akácméz 500g akácméz 60g édeskömény 260g édeskömény 500g édeskömény 60g facélia 1000g facéliaméz 250g facéliaméz…
Mutass többet"Egyediségünk titka, hogy kézműves termékeinkben az állatok által legelt első fűszáltól az utolsó szem fűszerig, minden tiszta, egészséges környezetből származik." https://www.youtube.com/watch?v=teH8wAmVu64 Az üzletünkben előforduló választék: bivaly szalámi csemge bivaly szalámi csípős bivaly kenőmájas bivaly kolbász csemege bivaly kolbász csípős bivaly sonka szeletelt mangalica kenőmájas mangalica kolbász mangalica sonka szeletelt mangalica…
Mutass többetA MecseKecske családi vállalkozás 2012-ben indult útjára a csodás pécsi Mecsek oldalában. Alpesi kecskék hivatalos tenyésztésével, tartásával foglalkoznak. Az állatok tejéből hagyományos módszerekkel főként joghurtot és különböző sajtokat állítanak elő. A friss tejet fejést követően azonnal feldolgozzák, csak természetes élő baktérium kultúra felhasználásával készítik termékeiket. Vállalkozásuk évről évre szépült, fejlődött…
Mutass többetA kopácsi származású Juhász János és párja, Ágnes a magyarországi Kozármislenyben vezetik családi vállalkozásukat, a Mislenyi Ízműhelyt. Saját kertjükből származó alapanyagokból készült, természetes módon termelt és feldolgozott vegán, gluténmentes élelmiszereik egyre kelendőbbek a piacon. https://kepesujsag.com/hazi-pastetomok-tesztaontetek-aszalvanyok-szeretettel-izesitve bolgár paprikakrém 180g citromos golyó cultur szelet csicseriborsó eper lekvár 200g fehérbab pástétom 180g fehérbab…
Mutass többetA Mihálovits manufaktúrában főként saját receptúra alapján olívaolajban üvegezett, keményfával füstölt, pácolt fürjtojások készülnek.
Mutass többetNovák Péter nem csak kézműves sajtmanufaktúrájáról híres, hanem Kovácsszénája falu polgármestereként is széles körben ismert. A sajtkészítést hobbiként kezdte, majd az ország legrégebbi tejipari iskolájában, a Csermajorban mélyítette el szakmai tudását. Kézműves sajtjait kecske- és és tehéntejből készíti. Friss füstölt sajtot is készít, de repertoárjában a hosszan érlelt desszertsajtoké a…
Mutass többetA Pécsi borvidék Szigetvártól a Mecsek déli lejtőin át egészen Mohácsig tart, mégis kicsinek mondható hazánkban. Jelentős termelőként küldetésünk, hogy a néhai rangját és fényét visszaadjuk, és a lokálpatrióta pécsiek poharába egyre többször kerüljön pécsi bor! Az egykori egyházi szőlőbirtok helyén alakult, mára egyetemi borbirtok olyan lehetőség kezünkben, mint semmi más. Egyetlen…
Mutass többet