A kopácsi származású Juhász János és párja, Ágnes a magyarországi Kozármislenyben vezetik családi vállalkozásukat, a Mislenyi Ízműhelyt. Saját kertjükből származó alapanyagokból készült, természetes módon termelt és feldolgozott vegán, gluténmentes élelmiszereik egyre kelendőbbek a piacon.
https://kepesujsag.com/hazi-pastetomok-tesztaontetek-aszalvanyok-szeretettel-izesitve
bolgár paprikakrém 180g |
citromos golyó |
cultur szelet |
csicseriborsó |
eper lekvár 200g |
fehérbab pástétom 180g |
fehérbab pástétom 200g |
feketeribizlis szederlekvár 200g |
feketeribizlis szilvalekvár 200g |
fügelekvár csokival 200g |
házi ketchup 250g |
királygombás szósz 180g |
lencsés pástétom 180g |
májbab pástétom 180g |
mediterrán melegszendvicskrém 180g |
medvehagymás szendvicskrém |
olivás szendvicskrém 180g |
padlizsán pástétom 180g |
piros ribizli lekvár 200g |
rózsás cseresznyelekvár 200g |
rukkolás szendvicskrém 180g |
spenótos tészta 180g |